سلامت قلب بهترین و بدترین مکمل ها

سلامت قلب، بهترین و بدترین مکمل‌ها 

سلامت قلب، بهترین و بدترین مکمل‌ها 

یک متاآنالیز جدید که در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شده، بهترین و بدترین مکمل‌ها برای سلامت قلب را معرفی کرده است. به گزارش نشریه پزشکی Everyday Health و با استفاده از داده‌های 884 مطالعه و از بیش از 88 هزار بیمار، محققان دانشگاه براون در آمریکا به طور سیستماتیک تمام شواهد موجود در مورد ریزمغذی‌های مصرف شده به عنوان مکمل‌های غذایی را بررسی کردند.

پس از ارزیابی 72 نوع مختلف از این مکمل‌ها، آنها چندین نوع را شناسایی کردند که خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی مانند حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش میدهند.

در این مطالعه همچنین موارد دیگری که تأثیر منفی بر سلامت قلب داشتند، شناسایی شدند. بر اساس نتایج این مطالعه،بهترین مکمل‌ها برای سلامت قلب از این قرارند :

اسیدهای چرب امگا 3 (روغن ماهی) که مرگ ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد؛

اسید فولیک که خطر سکته مغزی را کاهش میدهد

و کوآنزیم Q10

مکمل‌های دیگری که شواهدی مبنی بر کاهش خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی عروقی را نشان می‌دهند، عبارتند از:

اسید چرب امگا 6

ال آرژنین

السیترولین

ویتامین D

منیزیم

زینک

آلفالیپوئیک اسید

ملاتونین

کاتچین

کورکومین

فلاوانول

جنیستئین

و کوئرستین.

این تحقیق نشان داد که ویتامین C ویتامین E و سلنیوم هیچ تأثیری بر سلامت قلب و عروق ندارند.

مطالعه مقاله ی در ارتباط با تعداد ضربان قلب یا HR

بتاکاروتن

یکی از یافته‌های به ویژه نگران کننده این بود که مکمل‌های بتاکاروتن با افزایش مرگ ومیر ناشی از این بیماری‌ها مرتبط بودند.

بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان و رنگدانه گیاهی است که به سبزیجات و میوه‌ها رنگ قرمز، نارنجی و زرد میدهد. به گفته دانشمندان، عوامل متعددی میتواند اثرات بتاکاروتن را بر افزایش خطر مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی توضیح دهد؛ یکی از عوامل این است که شاید افراد کمبود این آنتی اکسیدان را نداشته باشند و مصرف بیش از حد بتاکاروتن برایشان مضر باشد. بتاکاروتن زمانی که از طریق مواد غذایی مصرف شود، میتواند مفید باشد. اما مصرف مکمل های بتاکاروتن ممکن است حتی خطر ابتلا به سرطان ریه و مرگ ومیر در افراد سیگاری را افزایش دهد، زیرا تحت شرایط خاصی، آنتی اکسیدان‌ها میتوانند به پرواکسیدان (گونه‌های واکنش پذیر نیتروژن و اکسیژن) یا رادیکال‌های آزاد تبدیل شوند و اثر معکوس و مضر ایجاد کنند. علاوه بر این، محققان توضیح دادند که مکمل‌های آنتی اکسیدانی معادل غذاهای غنی از آنتی اکسیدان نیستند.

آنتی اکسیدان‌ها

تصور میشود مکمل‌های آنتی اکسیدانی در سلامت قلب نقش دارند، زیرا این مواد مغذی در کاهش استرس اکسیداتیو که عامل شناخته شده بسیاری از انواع بیماری‌های قلبی عروقی است، نقش دارد، اما مواد مغذی موجود در این مکمل‌ها دقیقاً مشابه مواد غذایی نیستند. نویسندگان این مطالعه خواستار آزمایش‌های مداخله‌ای با کیفیت بالا برای بررسی اثرات بلند مدت برخی ریزمغذی‌ها شدند. آنها تأکید میکنند که قبل از مصرف هرگونه مکمل، حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

منابع

https://health.gov/myhealthfinder/health-conditions/heart-health/keep-your-heart-healthy 

https://www.who.int/philippines/news/feature-stories/detail/how-to-take-care-of-your-heart-health

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *